onsdag 15 augusti 2007

Regn och jättemånga barn...

Idag har det varit den värsta dagen hittills. På måndagen känner ingen varandra så då är det rätt lugnt. De vågar inte testa gränserna då. På tisdagen börjar de små liven "leka" med gränserna, testa oss lite... Onsdagen är ALLTID värst! Då vet de vad de inte får göra, och gör naturligtvis det de inte får! Onsdagen brukar vara toppen så nu kan det bara bli lugnare tycker man...


Efter uppropet i morse tills de blev avprickade och gick hem, tror jag att jag tröstat 7 ungar. De har gått på högvarv hela dagen så då blir det väl lätt så.

Men jobbigast idag var nog när alla diskade och jag och Josefin skulle aktivera 70 pigga och mätta barn. Alla skrek och sprang runder. Just då kände vi bara för att ta den ena och slå den andra med! Men vi löste det fint tycker jag :)


Efter denna dag kände man sig verkligen manad för att sätta sig på cykeln i regnet... Men det gick bra. Fick trevligt sällskap och då går det mesta! Till och med att köra med vattenpölar i skorna. Men det var en upplevelse och det är ju sådana man vill ha här i livet ;)

Inga kommentarer: